За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Хотелът се намира на 29 км от летище Занзибар, на източния бряг на остров Занзибар, на известния плаж Понгве. Построен през 2015 г.

В стаите

Хотелът разполага с 16 вили, разкриващи духа на Занзибар, от които 2  Deluxe Garden Bungalow - разположени във вътрешността на комплекса с площ 120 кв.м /вкл.градина и тераса/, състои се от голяма спалня с тераса; 3 Deluxe Garden Bungalow with Partial Sea View с площ 120 кв.м /вкл.градина и тераса/, състои се от голяма спалня с тераса с частичен изглед към океана; 1 Royal Garden Villa with Jacuzzi с площ 130 кв.м /вкл.градина, тераса и джакузи/, състои се от спалня с голяма тераса и всекидневна, подходяща за семейства до 4 души; 5 Seafront Luxury Villa - най-предпочитания тип стаи в хотела, с площ 190 кв.м /вкл.градина и тераса/, разположени на скала над морска вода, предоставящи спиращи дъха гледка на изгревите над Индийския океан,  състои се от спалня с голяма тераса и всекидневна, подходяща за семейства до 4 души. Всички стаи са модерно и елеганто обзавени и оборудвани с: климатик, телевизор, телефон,  телефон, баня с душ/вана, сешоар, сет за кафе/чай,  минибар, сейф, Wi-Fi (безплатно). Всеки гост получава комплимент от хотела: бутилка вино в стаята, безплатен масаж, безплатни уроци по йога по време на престоя.

На територията на хотела

Хотелът разполага с изискан ресторант, предоставящ вкусна храна с високо качество и с а-ла-карт концепция по отношение на индивидуалния вкус и желания, с предварителна заявка се подготвят и различни видове диетични ястия: вегетариански, вегански, безглутенови, храна без лактоза и др.. Главният готвач е удостоен с приза „Скритият скъпоценен камък на Танзания“  и лично  подготвя ежедневното меню за обяд / 3 ястия/  и за вечеря /5 ястия/., открит басейн, водни пързалки, магазини

За децата: детски басейн, водни пързалки, детска площадка, настолни игри.

Безплатни услуги: плажен волейбол, футбол, йога, колоездене, скутер, уиндсърф, кану-каяк, фитнес, шнорхелинг, жива музика, вечерни програми, Wi-Fi на територията на хотела.
Платени услуги: масажи, разкрасителни и спа процедури, риболов, делфин сафари, гмуркане, химическо чистене.

Хранене

НВ - Закуска и вечеря

All inclusive - закуска, обяд и вечеря с включени безалкохолни и алкохолни напитки местно производство.

Плаж

Собствен, пясъчен. Чадъри и шезлонги на плажа и при басейна - безплатно.

Видео

Оценки и коментари